Muskelberget (1998)

09.12.2017, 19:20

Alle store klubber har sine faste supportergjenger. Vi har hørt om "Apeberget", "Kråkeberget" og alle de andre. Nå har FK Sørøy Glimt fått sitt berg og det måtte bare bli "MUSKELBERGET".


- Det går en storstilt kampanje her ute for å starte en skikkelig supporterklubb. Det er ikke akkurat øyas smågutter som har dratt det igang. Vi snakker om supportere som er vel 120 kilo og to meter høy. Hva er vel mer naturlig enn å kalle det for "Muskelberget", nesten spør Snorre Sjursen.


- Interessen rundt fotballaget er enorm. Det prates over alt og vi og vi som driver på synes det er veldig artig det som skjer, sier Snorre Sjursen som advarer alle som kommer til Hasvik for å ta tre poeng fra øya.


- Det blir ingen enkel jobb, husk det. Vi satser som Wimbledon med måking opp til spissene som jobber som gærne. Så har vi vår egen Vinnie Jones i Tom Erik Pedersen, sier Sjursen....


Nå har Muskelberget lagt litt i dvale.  Om det har minka på testoteronet vites ikke, men vi ser gjerne at noen igjen kan ta tak i supporterklubben for å få litt aktivitet i denne.  Ta gjerne kontakt med oss på kontaktskjemaet eller ring oss på telefonen som er nevnt nederst på sida i det svarte feltet der.